Uutuus
LG Deluxe Plus ilmalämpöpumppu

LG Deluxe Plus Nordic

Erityisesti Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu LG Deluxe Plus  sopii erinomaisesti sekä lämmitykseen että viilennykseen. Etäohjauksen avulla voit säädellä lämpötilaa sellaiseksi kuin haluat. Hiljainen käyntiääni tekee siitä miellyttävän käyttää.

Laitteesi toimii takuulla useita vuosia: valmistaja antaa kompressorille, ilmalämpöpumpun sydämelle, 10 vuoden takuun.

Miellyttävää lämpöä ja raikasta viilennystä

Erityisesti Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu LG Deluxe Plus -ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti sekä lämmitykseen että viilennykseen. Etäohjauksen avulla voit säädellä lämpötilaa sellaiseksi kuin haluat. Hiljainen käyntiääni tekee siitä miellyttävän käyttää.

LG Deluxe Plus -ilmalämpöpumpun plasmaionisaattori puhdistaa ilman tehokkaasti hienojakoisista hiukkasista tehden näin ilmasta terveellisen ja raikkaan.

Kompressorilla, ilmalämpöpumpun sydämellä, on 10 vuoden takuu. Voit luottaa siihen, että Deluxe Plus palvelee sinua pitkälle tulevaisuuteen!

SMART Sisäänrakennettu Wi-Fi

Ohjaa lämpöpumppuasi internetin kautta joko Android tai iOS puhelimella tai muulla älylaitteella. Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa kotisi lämmönohjauksen erittäin kätevästi. 

Täydellinen sisäilma – Plasmaster Ionizer Plus

Tehokas plasma ionisaattori suojaa sinua hajuilta ja ilmassa olevilta haitallisilta hiukkasilta. Yli 3 miljoonalla ionilla ei puhdistu ainoastaan ilma vaan myös ympäröivät pinnat, joka takaa kotiisi puhtaamman ympäristön. 

Mukavuus – Matala äänitaso

LG lämpöpumput ovat erittäin hiljaisia, ääitaso ainoastaan 19dB.

Äärimmäinen kestävyys – 10-vuoden kompressoritakuu

LG uskoo omiin korkealaatuisiin tuotteisiinsa. Tämä takaa pitkän eliniän tuotteelle ja ja tästä syystä LG myöntää 10-vuoden takuun kompressorille.

Mikä on 10-vuoden takuu?

Kompressori on lämpöpumpulle sama kuin moottori ajoneuvolle. 10-vuoden kompressoritakuulla voit nauttia pitkään LG lämpöpumpun hyödyistä. 

LG on yksi maailman suurimmista kodinelektroniikkalaitteiden valmistajista. Brändi on erittäin hyvin tunnettu korkeasta laadusta sekä innovatiivisesta teknologiasta. LG on perustettu vuonna 1958 nimellä GoldStar. Nimi vaihtui LG:ksi vuonna 1995. Yritys tuottaa n.17 miljoonaa ilmastointilaitetta vuodessa ja sillä on 9 tehdasta ympäri maailmaa. LG:n tuotteita myydään yli 100 eri maassa. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 54 miljardia USD.

Valikko
Valikko