Erityisesti Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu LG Deluxe Plus  sopii erinomaisesti sekä lämmitykseen että viilennykseen. Etäohjauksen avulla voit säädellä lämpötilaa sellaiseksi kuin haluat. Hiljainen käyntiääni tekee siitä miellyttävän käyttää.

Laitteesi toimii takuulla useita vuosia: valmistaja antaa kompressorille, ilmalämpöpumpun sydämelle, 10 vuoden takuun.

Ominaisuudet

Miellyttävää lämpöä ja raikasta viilennystä
Erityisesti Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu LG Deluxe Plus -ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti sekä lämmitykseen että viilennykseen. Etäohjauksen avulla voit säädellä lämpötilaa sellaiseksi kuin haluat. Hiljainen käyntiääni tekee siitä miellyttävän käyttää.

LG Deluxe Plus -ilmalämpöpumpun plasmaionisaattori puhdistaa ilman tehokkaasti hienojakoisista hiukkasista tehden näin ilmasta terveellisen ja raikkaan.

Kompressorilla, ilmalämpöpumpun sydämellä, on 10 vuoden takuu. Voit luottaa siihen, että Deluxe Plus palvelee sinua pitkälle tulevaisuuteen!

SMART Sisäänrakennettu Wi-Fi
Ohjaa lämpöpumppuasi internetin kautta joko Android tai iOS puhelimella tai muulla älylaitteella. Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa kotisi lämmönohjauksen erittäin kätevästi.

Täydellinen sisäilma – Plasmaster Ionizer Plus
Tehokas plasma ionisaattori suojaa sinua hajuilta ja ilmassa olevilta haitallisilta hiukkasilta. Yli 3 miljoonalla ionilla ei puhdistu ainoastaan ilma vaan myös ympäröivät pinnat, joka takaa kotiisi puhtaamman ympäristön.

Mukavuus – Matala äänitaso
LG lämpöpumput ovat erittäin hiljaisia, ääitaso ainoastaan 19dB.

Äärimmäinen kestävyys – 10-vuoden kompressoritakuu
 
Mikä on 10-vuoden takuu?
Kompressori on lämpöpumpulle sama kuin moottori ajoneuvolle. 10-vuoden kompressoritakuulla voit nauttia pitkään LG lämpöpumpun hyödyistä.

LG uskoo omiin korkealaatuisiin tuotteisiinsa. Tämä takaa pitkän eliniän tuotteelle ja ja tästä syystä LG myöntää 10-vuoden takuun kompressorille.

Miten ilmalämpöpumppu toimii?

Voiko ilmalämpöpumpun asentaa itse?

Riittääkö ilmalämpöpumppu pienen tilan (mökki, varasto, autotalli) ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi?

Kannattaako ilmalämpöpumppu pitää kokoajan päällä vai sammuttaa kun ei ole tarvetta, tai kun on kova pakkanen?

Voiko ilmalämpöpumpun asentaa kerrostaloasuntoon?