Rintamamiestalon lämmitys uusiutuvalla energialla

“Ei ole ollut tarvetta lämmittää takkoja, koska ilmalämpöpumppujen teho on riittänyt hyvin pitämään talon lämpöisenä. Olemme olleet tyytyväisiä helppouteen, ettei ole tarvinnut hakea joka päivä puita ulkovarastosta.”

-Katriina-

  • Omakotitalo 200 m2
  • Kohteeseen asennettiin Gree Multisplit 2+1 hoitamaan lisälämmitystä.
  • Laitteisto uudella ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella.

Kohde on vanha rintamamiestalo, jota on ajan saatossa laajennettu. Nykyään asuinpinta-alaa kahdessa tasossa on reilu 200m2. Taloudessa asuu 2 aikuista ihmistä ja 3 kouluikäistä lasta sekä 3 kissaa. Omakotitalossa on ollut yli kymmenen vuotta vanhat ilmalämpöpumput, joiden lämmitystehot olivat laskeneet radikaalisti. Vanhojen ilmalämpöpumppujen tilalle asennettiin keskikerrokseen ja yläkertaan uudet Gree Multi-Split sisäyksiköt.

Asunnon päälämmönlähteenä toimivat tulisijat, joita löytyy keskikerroksesta yhteensä 3 kappaletta sekä yläkerran kolme makuuhuonetta on varustettu sähköisillä kattolämmitykselle. Ilmalämpöpumppujen asennuksen (5.4.2019) jälkeen kohteessa ei ole kuvaus päivään (3.12.2019) asti takoilla lämmitetty. Vain edellisenä iltana on laitettu yksi takka päälle.

Myynnin ja asennuksen hoiti Pirkanmaan Automaatiokeskus Melo Oy

Kaksi seinämallista ja yksi lattiamallinen ilmalämpöpumppu, kaikki valkoisia sisäyksiköitä

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpulla säästät lämmityskuluista jopa 40 prosenttia. Kesällä ilmalämpöpumppua voit käyttää myös viilennykseen.

Valikko