Tehokasta teknologiaa

Ilmalämpöpumpussa on kaksi yksikköä: sisä- ja ulkoyksikkö. Niiden välissä liikkuu kylmäaine, joka höyrystetään ulkoyksikössä ja nesteytetään sisäyksikössä. Tähän kuluu vain noin neljäsosa sähköenergiaa verrattuna siihen, minkä laite tuottaa takaisin lämpöenergiana. Lämpötilaa on helppo säätää, ja lämpö jakautuu tasaisesti ja koko tilaan. 

Luonto kiittää, kun energiankulutus vähenee

GREE-ilmalämpöpumput on testattu Suomen ilmastoon sopiviksi, joten voit käyttää ilmalämpöpumppua huoleti myös talvipakkasella sähkö- tai öljylämmityksen lisänä. Kesällä puolestaan se on tehokas ilmanjäähdytin ja ylimääräisen kosteudenpoistaja.

Seinämalli, kattomalli vai lattiamalli?

GREE-ilmalämpöpumppuja on useita, erilaisiin tiloihin ja sisustusratkaisuihin sopivia malleja. Niitä voidaan asentaa seinään, kattoon tai lattialle.

Seinämalliset joko lämmittävät tai viilentävät ilman tasaisesti koko tilassa.

Kattokasettimallit asennetaan sisäkaton rakenteisiin. Tyylikkäät ja huomaamattomat kattokasettimallit puhaltavat ilman tasaisesti ja hiljaisesti neljälle sivulle.

Lattiamallinen ilmalämpöpumppu asennetaan seinän alaosaan lähelle lattiaa samalla tavoin kuin perinteinen lämpöpatteri.

Asennettavissa kaikenlaisiin kohteisiin.

GREE-ilmalämpöpumppujen asennus sujuu vaivatta ja turvallisesti, kun sen hoitaa tehtävään pätevöity asennusliike. Niitä voidaan asentaa kaikenlaisiin kiinteistöihin, kuten omakotitaloihin, rivi- ja kerrostaloasuntoihin, kesäkoteihin, autotalleihin ja varastoihin.