Upea kaksikerroksinen ympärivuotisessa käytössä oleva kesämökki sai viimeisen silauksen ilmalämpöpumppu hankinnan myötä Oriveden Eräjärven kauniissa maisemissa. Vapaa-ajan asuntoihin ja niiden olosuhteisiin halutaan tätä nykyä satsata vuosi vuodelta enemmän ja tähänkin viihtyisään paikkaan ilmalämpöpumppu hankittiin pitkän harkinnan jälkeen. Ilmalämpöpumppu asennettiin toisaalta lämmityskustannuksien takia, mutta myös etäohjauksen ja kesäviilennyksen takia.

LG Presige Plus ilmalämpöpumpusta paras mahdollinen hyöty lämmitykseen ja viilennykseen

Kohteeseen asennettiin Scanvarm Oy:n maahantuoma LG Prestige Plus ilmalämpöpumppu, josta on ilo asukkaille moneksi vuodeksi. Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön alle asennettiin sulavesiohjain, jotta talvikäytössä muodostuvat sulatusvedet saadaan johdettua sokkelin juuresta kauemmaksi. LG Prestige on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin, josta saadaan mukavasti lämpöä kovillakin pakkasilla. Laitteiston energiatehokkuusluokka on paras mahdollinen A+++ myös viilennyksellä. LG Prestigessä on Wifi etäohjaus vakiona ja ylläpitolämpötila +9 astetta. Sisäyksikkö asennettiin olohuoneeseen siten, että laitteistolla on iso ilmatila edessään ja koneesta saadaan paras mahdollinen hyöty lämmitykseen sekä viilennykseen.

Olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä asennukseen sekä valittuun laitteistoon. Halusimme parantaa vapaa- ajan asunnon viihtyvyyttä hankinnan myötä.

Omistaja

Ammattitaitoinen asennus sovitussa aikataulussa

Kohteen asennuksen ja myynnin hoiti LVI ja kylmälaitehuolto Ranta, Säkylästä sovittuun aikatauluun. Asennuksen jälki kohteessa on myös paras mahdollinen käyntikortti seuraaviin tuleviin kohteisiin. Yritys toimii pääsääntöisesti Pöytyän, Euran, Huittisten, Sastamalan ja Säkylän seudulla. Muualla sovitusti.